Tanja Dexters onthult waarom ze zich liet opnemen in psychiatrie: “dat was voor mij de druppel”

0
Tanja Dexters onthult waarom ze zich liet opnemen in psychiatrie: “dat was voor mij de druppel”
Foto: Photo News

Tanja Dexters liet zich eind 2019 vrijwillig opnemen in de psychiatrie. In Story onthult de voormalige Miss België waarom ze die drastische beslissing nam.

“De dag voor mijn auto-ongeval zei een bevriende dokteres me al dat ik een depressie had”, begint Tanja Dexters haar verhaal. “Ik voelde geen balans in mijn relatie, had geen vriendenkring meer…” geeft de mama van Valentina grif toe.

“Op een verjaardagsfeestje ben ik vertrokken om uit te huilen bij een vriendin. Ik ben dan toch weer naar huis gereden omdat ik bij mijn vriend wilde zijn, maar alles gebeurde in een waas, ik huilde onophoudelijk. Tijdens die rit kreeg ik een auto-ongeval”, herinnert Tanja Dexters zich. En toen besefte ze dat ze het roer moest omgooien.

“Dat was voor mij de druppel. Ik besefte dat het zo niet verder kon. Mijn oudste zus Cindy heeft me toen naar onze ouders gebracht en zij raadden me aan om me te laten opnemen. Ik heb direct toegestemd”, getuigt Tanja Dexters in Story. 

“Michaël, mijn vriendin Yentl Keuppens, Valentina en mijn ouders en zussen kwamen af en toe langs, maar ik wou vooral alleen zijn. Ik had enkele weken rust nodig”, aldus Tanja Dexters die benadrukt dat ze nooit pillen heeft genomen en tijdens haar opname vooral focuste op rust en sport.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven