Onduidelijkheid over exit bij Big Brother

0
Onduidelijkheid over exit bij Big Brother
Foto: Play4

Er is op de sociale media onduidelijkheid over de laatste exit bij Big Brother. Zondag kwamen Naomi, Thomas, Matt en Patrick het huis binnen en mochten zij de bewoners een superleuke dag bezorgen. Zelfs voor de mensen die via de stream kijken was het van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van heel wat straffe verhalen. Al liet niet iedereen het achterste van de tong zien.

Opvallend: Jill en Thomas zonderden zich meermaals af en het hoofd van Jill sloeg weer op hol nadat Matt haar verteld had dat de kijkers boos op Jill waren omdat zij vaak toch wel heel onvriendelijk tegen hem was. Gelukkig was Thomas in de buurt om haar te troosten.

Maandag na het ontbijt zullen Naomi, Thomas, Matt en Patrick het huis wellicht weer verlaten en is het aftellen tot de exit van Liese, Jill, Nick of Michel. Eén van hen moet het huis nog voor de finale verlaten, maar de vraag is wanneer dat gaat gebeuren. “Op dinsdag vindt er nog één eliminatie plaats en dan weten we welke drie finalisten definitief strijden om de felbegeerde titel van winnaar van Big Brother 2021 en het bij elkaar gespaarde prijzengeld”, liet RTL vorige week weten.

Maar wat bedoelt men daar nu precies mee? Verlaat één iemand op dinsdag het huis en is dat dan pas woensdag in de tv-uitzending te zien of zal er mogelijk vandaag al iemand moeten vertrekken? De tv-uitzending loopt meestal 24 uur achter op de livestream, dus zou het wel eens kunnen dat er deze namiddag of vanavond iemand naar huis moet en dat de beelden pas dinsdagavond op het scherm komen. Of verlaat iemand effectief dinsdag het huis en is dat pas woensdag te zien? Onduidelijkheid troef op de sociale media. Er zit maar één ding op: de stream in de gaten houden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven