Karen Damen maakt zich boos op Instagram

0
Karen Damen maakt zich boos op Instagram
Foto: Photo News

Zangeres Karen Damen snapt niet dat mensen dt-fouten maakt, het is iets waar zij zich enorm aan stoort. Maar dat een mediabedrijf een dt-fout maakt, dat is iets wat voor Karen Damen absoluut niet door de beugel kan.

Zaterdag merkte Karen Damen in één zin bestaande uit vijf woorden maar liefst 2 dt-fouten op. Dat moet je toch maar kunnen. Wat het nog erger maakt, is dat een vertaler die voor Netflix werkt deze fout maakte: ‘Hopelijk word de waarheid achterhaalt’, zag Karen Damen plots op haar tv-scherm verschijnen.

De zangeres kon haar ogen niet geloven en besloot om even terug te spoelen en nog geen goed te kijken. En ja hoor, er stond wel degelijk ‘Hopelijk word de waarheid achterhaalt’ en dat moet uiteraard ‘Hopelijk wordt de waarheid achterhaald’ zijn.
“Waw. Twee dt-fouten in één zin! Straf. Het is een talent. #ondertiteling #netflix”, schreef Karen Damen op Instagram.

Karen Damen heeft al jaren wat met dt-fouten, het is niet de eerste keer dat zij zich daaraan ergert. Het is dan ook geen geheim dat Karen Damen eerder al rondliep met het idee om daar iets rond te gaan doen.

“Ik zou iedereen die de dt-regel niet begrijpt op privéles willen laten komen”, vertelde Karen Damen eerder bij Ann Van Elsen op Joe. “Ik weet dat er veel mensen zijn die dat niet meer belangrijk vinden, maar ik wel”, besluit Karen Damen.

Interesse in zo’n les? Misschien moet je Karen Damen dan toch maar eens contacteren via Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven