Vriendin Nick uit Big Brother kop van jut op Facebook

0
Vriendin Nick uit Big Brother kop van jut op Facebook
Foto: Sandhya


Elke reden om Nick op de sociale media de grond in te boren, is blijkbaar een goede reden. Vooral de fans van Jill hebben ondertussen een slechte reputatie opgebouwd, een deel van haar fans staan er ondertussen om bekend om alle mogelijke vormen van beschaafd reageren te vergeten. De reden? Zij zijn in Nick een grote bedreiging voor de overwinning van Big Brother. En wat doe je dan? Zoveel mogelijk negatieve zaken over hem lanceren. En is Nick  niet het slachtoffer, dan is het zijn vriendin Sandhya wel. “Blijkbaar ben ik na de aflevering van woensdagavond een golddigger”, reageert Sandhya op Facebook.

In de uitzending van woensdagavond was te zien dat Sandhya en Nick elkaar vijf minuten lang konden spreken. “Ons hondje is een witte pommetje. Het heeft een gezichtje als een beertje. Het is niet goedkoop, dat moet ik erbij bij zeggen”, vertelde Sandhya. En zij had nog een boodschap voor haar vriend. “Nog eens iets. Als we hieruit zijn, ga je me een welness cadeau doen, en die gaat ook niet goedkoop zijn, babe”, ging Sandhya verder.

Sandhya kreeg op de sociale media heel wat verwijten naar haar hoofd geslingerd. “Precies of ik heb de Nick zijn geld nodig. Ik heb ons hondje zelf betaald… elke euro ervan”, gaat Sandhya verder. “Naar de sauna gaat lukt ook nog wel zonder een boterham minder te eten. Nick en ik hebben 5 minuten gebabbeld waarvan 1 minuut uitgezonden is. Maar soit, als mensen maar iets slecht kunnen zeggen”, lacht Sandhya.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven