Dit is de vriend van Julie uit Big Brother!

0
Dit is de vriend van Julie uit Big Brother!
Foto: Play4

We schreven het eerder al, de naam van de vriend van Julie uit Big Brother is ene zekere Frédéric. Die naam is de afgelopen dagen al een aantal keer op Facebook verschenen, maar zijn achternaam was tot hiertoe een goedbewaard geheim.

Een zoektocht leverde echter een opvallende treffer op. De partner van Julie zou Frédéric Smets zijn. Van hem is op de sociale media en de media in het algemeen amper iets te vinden. Zijn Facebookpagina is hermetisch afgesloten, alleen een (oude) foto geeft aan hoe Frédéric eruit ziet. Verder komen we alleen aan de weet dat hij studeerde aan de  ICHEC Brussels Management School. Het kan geen toeval zijn, maar diezelfde Frédéric Smets werd op 19 januari 2021 lid van de Facebook-groep van Julie. En 19 januari 2021 was de dag dat Julie het huis binnen ging én diezelfde groep werd opgericht.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script> <ins class="adsbygoogle"      style="display:block; text-align:center;"      data-ad-layout="in-article"      data-ad-format="fluid"      data-ad-client="ca-pub-3543415476057477"      data-ad-slot="4978888920"></ins> <script>      (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script>

Nog niet overtuigd dat wij het bij het rechte eind hebben? Frédéric staat in de ledenlijst als “Oprichter” opgelijst en is bevriend met Yanina Wickmayer, de schoonzus van Julie. Véél te veel toevalligheden, toch? Onze conclusie: deze Frédéric is de vriend van Julie. En wij hopen oprecht dat hij wil inzien dat de band tussen Julie en Michel niet meer dan een goede vriendschap is.

Want dat is het ook wel. Eerder heeft Julie dat op een meer dan overtuigende manier in het huis gezegd. Niet één keer, niet twee keer maar ondertussen al wel een keer of twintig. Mocht er trouwens meer zijn tussen Julie en Michel, dan was er ergens onder de dekens al wel wat gebeurd. Vriendschap bestaat, zoveel is zeker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven