Speelt Big Brother vals met het stemmen?

0
Speelt Big Brother vals met het stemmen?
Foto: Play4

Op de sociale media maken mensen zich zorgen om wat Big Brother met hun stem gebeurt. Verloopt één en ander wel eerlijk? Waarom communiceert Big Brother niet hoeveel mensen er gestemd hebben en hoeveel stemmen elke genomineerde heeft?

Wel, laten we beginnen het dat laatste. Stel dat Big Brother zou communiceren hoeveel mensen er stemmen en hoeveel stemmen elke bewoner gekregen heeft, dan is het net makkelijker om derden de stemming te laten verlopen. Maar dat de stemming eerlijk verloopt, daar zijn wij 100% zeker van. Niet dat wij dat kunnen testen, maar er is ons één ding echt wel opgevallen.

Maandag is Naomi jarig en Big Brother is dol op feestjes. De productie van Big Brother had zelfs al één en ander uitgewerkt om Naomi een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. Mocht Big Brother het spel écht beïnvloeden, dan had hij zonder twijfel Naomi in het huis gehouden. Laten we ook niet vergeten dat er een grote ploeg aan het programma meewerkt? Er hoeft maar één iemand naar de buitenwereld te lekken en met bewijzen te komen dat een stemming niet eerlijk verloopt om voor heel wat ophef te zorgen. Dat willen het productiehuis uiteraard niet en dus is de stemming de stemming, punt uit. Mensen gaan vaak van het negatieve uit.
Programmamakers hebben ook een geweten, laat daar geen twijfel over bestaan. Dus, twijfel niet aan de oprechtheid van Big Brother. Natuurlijk wil die een zo goed mogelijk programma en zoveel mogelijk kijkers. Maar in dat geval zou hij er ook alles voor gedaan hebben om de boel nog meer op stelten te zetten door enkele andere bewoners in het huis te houden. Ja, wij vertrouwen Big Brother,  écht wel. En hopelijk ga jij dat als kijker ook doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven