Familie-acteur spreekt donkere gedachte uit: “daar word je niet blij van”

0
Familie-acteur spreekt donkere gedachte uit: “daar word je niet blij van”
Foto: VTM

Gunther Levi had altijd een volle agenda. Was hij niet op de set van Familie, dan stond hij wel op het podium met De Romeo’s. Gunther droomde al langer van een sabbatjaar en plots was het daar omwille van de coronacrisis.

“Ik kon niet meer gaan werken of met iemand afspreken. Dat zorgde in het begin voor rust. Ik voelde me zeker niet slecht”, onthult Gunther in Story. “Ik ben als een zot in de tuin beginnen te werken, dat vond ik superleuk. Maar na twee maanden thuis, wilde ik weer gaan optreden. Zeker in de zomer heb ik het podium enorm gemist”, beschrijft de zanger hoe hij het afgelopen jaar beleefde.

Tijdens de 24 uur LIVE in het Sportpaleis leefde hij volledig op en besefte Gunther hoe graag hij op een podium stond. Jammer genoeg was het zonder publiek…

“Ik verlang echt naar festivals met duizenden mensen. Helaas zal dat nog lang duren. We zijn de eerste sector die moest stoppen en zullen als laatste weer mogen opstarten”, beseft Gunther Levi maar al te goed. “Daar word je niet blij van…” klinkt het somber in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven