Daarom moet Naomi in Big Brother blijven

0
Daarom moet Naomi in Big Brother blijven
Foto: Play4

Liese heeft een mes in de rug van Naomi gestoken, die mening zijn de fans van Naomi toegedaan. In plaats van op Jill te stemmen en zowel Naomi als Jill drie stemmen te geven, besloot Liese Naomi te nomineren en daardoor staat de Mechelse tegenover Julie.

Naomi was toch een beetje teleurgesteld, wellicht Michel bij een gelijke stand Jill van de nominatielijst gehaald en dan nog zou Naomi genomineerd geweest zijn, maar het had haar een ander gevoel gegeven.

Er zijn enkele goede redenen om Naomi in het spel te houden. Naomi is en blijft één van de sterkste kandidaten in het spel. Kijk bijvoorbeeld naar haar uithoudingsvermogen en volharding om het allerlaatste huismeesterspel te winnen. Zij werd toch maar mooi tweede. Meermaals schitterde Naomi tijdens proeven, zij heeft zichzelf meermaals overtroffen.

Naomi moet ook in het spel blijven om Nick erin te houden, Nick deed dan ook een oproep aan zijn fans: “Al mijn supporters moeten op Naomi stemmen”. Als Naomi uit het spel ligt, dan is de kans groot dat Nick de volgende is en de finale niet haalt.
Dat zou voor beiden jammer zijn.

Julie moest vorige week het huis eigenlijk al verlaten, door de vrijwillige exit van Matt werd de exit in een nominatie omgezet. En tot slot is er het geplande verjaardagsfeest. Bij Big Brother zijn er heel wat kaartjes met felicitaties voor Naomi toegekomen. De Mechelse is aanstaande maandag jarig en wil haar verjaardag écht wel in het huis vieren. Eerder kregen Thomas en Nick een onvergetelijk verjaardagsfeest, wat Big Brother voor Naomi in petto heeft is echt geweldig. Niet één van de bewoners dit zo’n geweldig feest missen en zeker Naomi niet.

En tot slot is er nog één reden om in het voordeel van Naomi te stemmen: onder andere Thomas is van mening dat zij de Vlaamse winnares mag zijn. En als Thomas het zegt….

Niets tegen Julie, maar wij hopen echt wel dat Naomi nog een week langer mag blijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven