Nick uit Blind Getrouwd jarenlang gepest: “ik hield er blijvend litteken aan over”

0
Nick uit Blind Getrouwd jarenlang gepest: “ik hield er blijvend litteken aan over”
Foto: DPG Media

Nick Laenen was net als vele Vlamingen enorm aangedaan door de dood van David Polfliet die slachtoffer werd van gaybashing.

Zelf getuigt de deelnemer aan Blind Getrouwd dat ook hij jarenlang niet aanvaard werd omwille van zijn geaardheid: “‘Zelf ben ik tot mijn achttiende enorm gepest geweest vanwege mijn homo zijn”, vertelt Nick in TV Familie.

“Het is een blijvend litteken, maar het heeft me gemaakt tot wie ik ben: een fiere man. De laatste jaren krijg ik alleen maar lieve berichten, uit heel veel verschillende culturen”, aldus Nick Laenen.

Ook op Instagram laat Nick in zijn hart kijken: ‘Ik ben Nick. Ik sta hier op de foto hand in hand met een andere man, want ik ben een man die op mannen valt”, schrijft Nick op Instagram bij een prachtige foto uit zijn Blind Getrouwd-periode.

“Ik schaam me er niet voor, ik moet me er verdomme zelfs niet voor schamen. Maar jammergenoeg denken sommigen daar anno 2021 nog altijd anders over”, klinkt het emotioneel bij Nick Laenen in zijn eerbetoon aan David op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven