Dieter Coppens vliegt uit naar eigen kind: “dat had ik niet mogen doen”

155
Dieter Coppens
Foto: Photo News

Dieter Coppens kennen we allemaal als de geduldige begeleider van zijn ‘downies’ in Down The Road, maar Dieter ontkent dat hij ‘de ideale papa’ is, zoals hij wel eens wordt bestempeld.

“Ook ik roep weleens op m’n kinderen, ook mijn stoppen slaan weleens door”, bekent Dieter Coppens in Dag Allemaal. “Ik moet zelfs regelmatig toegeven dat ik nog maar eens gefaald heb. Maar bon, fouten maken als ouder, dat mág hé”, geeft Dieter Coppens eerlijk toe.

Dieter Coppens herinnert zich ook één bewust feit waarin hij écht wel te ver ging: “Ik kan me nog perfect herinneren wanneer ik eens een van m’n kinderen te hard bij de arm vasthad bijvoorbeeld. Je voelt je dan meteen heel schuldig”, klinkt het oprecht bij Dieter Coppens.

“En dat gevoel achtervolgt je nog dagen, ook al zeg je meteen: ‘Dat had papa niet mogen doen.’ Maar kom, dat maakt elke ouder weleens mee. En ’t is belangrijk dat we dat ook toegeven aan elkaar, zo leren we uit elkaars fouten”, aldus Dieter Coppens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be