Jonas Van Geel: “ik heb nog nooit zoveel zenuwen gehad als toen”

0
Jonas Van Geel: “ik heb nog nooit zoveel zenuwen gehad als toen”
Foto: Photo News

Jonas Van Geel blikte bij radiozender MNM terug op zijn praktisch rijexamen. Jonas Van Geel vertelt aan Ann Van Elsen dat hij nog nooit zo zenuwachtig was geweest als toen. “Na drie minuten was ik ook al gebuisd”, lacht Jonas.

Jonas Van Geel werd begeleid door Jelle Cleymans en in Antwerpen moest Jonas Van Geel de Bisschoppenhoflaan oversteken en daar liep het al meteen fout. Zijn examinator riep nog “stop!” maar de dame vloog tussen Jonas en Jelle naar voren toen Jonas alles toesmeet.

Jonas kwam in het midden van de baan tot stilstand. Alle auto’s kwamen remmend en slippend tot stilstand. Toen de vrouw die het examen afnam van de shock bekomen was, zei ze rustig: “Ok, goed, rustig, en we gaan terug door. U mag nu naar links en rechtdoor.” En ze begeleidde Jonas terug naar het rijcentrum waar ze zonet vertrokken waren.

Jelle Cleymans probeerde nog te opperen dat Jonas toch wel pech gehad had, maar daar ging de examinatrice meteen tegen in: “Pech? Ik heb chánce gehad, ja!” foeterde de vrouw. “Verschrikkelijk”, herinnert Jonas Van Geel zich.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven