Baby Linde Merckpoel in ziekenhuis: ‘De moed zinkt nu al in mijn schoenen’

0
Baby Linde Merckpoel in ziekenhuis: ‘De moed zinkt nu al in mijn schoenen’
Foto: VRT

Het is voor Linde Merckpoel geen goed weekend, zij brengt de nacht door in het ziekenhuis. Met Linde alles ok, maar niet met haar dochtertje Cleo. “Cleo wou gewoon last minute wat aërosollen voor de eerste keer. Beetje akelig, je baby met paniekerige ogen in ademnood, maar ondertussen slaapt ze als een klein marmotje. Classic Cleo”, schrijft Linde Merckpoel zondagochtend vroeg op Instagram.

Maar het niet niet dat waar haar zorgen baart, Linde zich met de mama van een ander kindje op de gang in haar hoofd. “Hier op de gang is al een hele nacht een kindje aan het krijsen van ellende en mijn hart gaat uit naar de ouder die aan dát bedje mee kapot zit te gaan. Het staat ons in de toekomst zeker ook nog wel te wachten en de moed zinkt nu al in mijn schoenen bij dat idee”, geeft Linde Merckpoel toe.

Mama worden, het heeft wat met Linde Merckpoel gedaan. “Het verandert mij bij momenten in alles wat ik niet zou en wou worden. Ik zag het m’n vriendinnen doen en ik dacht omg, zó word ik NOOIT!”, schrijft de presentatrice op Instagram. Maar zo werd Linde dus wél.

Wij duimen dat Cleo en Linde snel het ziekenhuis van Malmédy mogen verlaten. Dat weekendje weg is net iets anders uitgedraaid dan Linde gehoopt had.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven