Kijker van Thuis is boos: ‘Vond het heel slecht’

0
Kijker van Thuis is boos: ‘Vond het heel slecht’
Foto: VRT

Vrijdag waren er drie nieuwe gezichten in ‘Thuis’ te zien. Eén van hen was Daisy Van Praet, zij speelt vanaf nu de rol van Nina Oostvogels. In lang vervlogen tijden werd die rol in ‘Thuis’ nog door Clara Cleymans gespeeld.

Verschillende kijkers storen zich aan het feit dat de makers van ‘Thuis’ een andere actrice hebben gevraagd om de rol van Nina te spelen. “Als je Nina niet hebt gekend, okee. Maar ze trekt er zelf niet op. Ook die kleine is te klein, want Nina is al veel langer weg dan een 5 jaar. Heel rare aflevering gisteren”, schrijft één van de fans van de soap. “Het mag fictie zijn, maar moet toch wat geloofwaardiger over komen. Vond het heel slecht. Maar zal aan mij liggen”, grapt iemand anders. ”Spijtig dat Clara Cleymans niet meer speelt”, schrijft een andere kijker en daar sluiten meerdere kijkers zich bij aan.

Het is voor de kijkers even wennen, maar Daisy Van Praet zal snel geaccepteerd worden door de kijkers. Het is trouwens al van 2011 geleden dat Clara Cleymans als Nina in ‘Thuis’ te zien was, meerbepaald in aflevering 2.965. Dat is exact 2.015 afleveringen geleden. En laten we niet vergeten dat er wel meer personages (noodgedwongen) door andere acteurs gespeeld werden. Ach, mensen hebben het vaak moeilijk met veranderingen, vraag maar bij Studio 100 waar ze nu alweer kritiek krijgen omdat Klaasje in de toekomst ook vervangen zal worden. Mensen klagen graag, maar dat is nergens voor nodig. ‘Thuis’ is goed bezig, kritiek zal er altijd zijn. En moest Thuis écht slecht zijn, dan zouden er niet meer dan 1.000.000 mensen elke dag kijken. Trouwens, er staan de volgende weken best wel spannende dingen te gebeuren in Thuis. Wie weet…. sorry dat mogen we nog niet schrijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven