Kijker Big Brother boos: “Hoe kan K3 iemand promoten wat andere bewoners pest?”

0
Kijker Big Brother boos: “Hoe kan K3 iemand promoten wat andere bewoners pest?”
Foto: Photo News

Enkele op het eerste zicht onschuldige filmpjes en berichten zorgen op de sociale media voor heel wat ophef. En dan hebben wij het onder andere over Marthe die samen met Thomas van Big Brother danst en ook Baba Yega die Jill uit Big Brother lijken te steunen. En dat is niet naar de zin van enkele fans van Big Brother.

“Studio 100, vinden jullie het zelf niet heel apart dat Jill uit Big Brother gepromoot wordt door Baba Yega en nog erger…door K3, vraagt een bezorgde mama zich af. Haar dochter van 6 is een grote fan van K3 maar de kans is klein dat mama ooit met dochterlief naar een optreden van de meidengroep zal gaan. Dit gaat toch m’n boekje te buiten. Hoe kan K3 iemand promoten wat andere bewoners pest? Kwam K3 niet op tegen het pesten in plaats van het te steunen? Hoe kan het dat jullie willen dat K3 geassocieerd wordt met iemand wat met een grof taalgebruik door het leven gaat”, reageert de mama teleurgesteld op Facebook.

Je kan je inderdaad vragen stellen bij het taalgebruik van Jill. We gaan die woorden hier niet neerpennen, als kijker kent u ze zelf ook wel.
“Studio 100, ik begrijp jullie handelingen hier niet in. En ik zal dan ook mijn conclusies hier uit trekken. Ik kan niet toestaan dat m’n dochter hier een voorbeeld aan neemt”, schrijft de vrouw nog.

En dat Jill kans zou maken om de nieuwe Klaasje bij K3 te worden, dat heeft er volgens haar niets mee te maken. “Mij gaat het er niet om dat Jill bij K3 zou komen .. komt ze toch niet .. mijn kat zijn gejank is mooier om naar te luisteren .. mij gaat het erom dat deze dames een voorbeeld zijn voor vele kinderen .. als hun dan zo iemand gaan promoten .. ja waar is hun geloofwaardigheid dan”, besluit de vrouw.
.



Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven