Matt uit Big Brother: ‘Ik heb aan mezelf gedacht’

0
Matt uit Big Brother: ‘Ik heb aan mezelf gedacht’
Foto: Play4

Pas dinsdagavond kregen de kijkers in ‘Big Brother’ te zien dat Matt de kans om met 15.000 euro naar huis te gaan met beide handen had gegrepen. De kijkers van de livestream wisten dat maandagmiddag al.


Alle bewoners kregen van Big Brother de kans om het aanbod om 15.000 euro uit het groepspot te halen en het huis te verlaten. Slechts één iemand zou het effectief mogen, dus moest er een spel gespeeld worden mochten er twee of meer deelnemers op het geld uit zijn. Maar gelukkig voor de 20-jarige Matt was hij de enige die op geld uit was.

Nu Matt thuis is, is hij weer een gelukkig mens. Zijn familie weer mogen zien en niet om de haverklap de zendercheck horen, dat is zalig. “Dames en heren, kijk eens hier. De cheque van Big Brother, 15.000 euro!!! En of ik er trots op ben. Ik heb in het begin een beetje spijt gehad, want ik wilde het huis niet uit omdat het zo’n toffe ervaring was”, laat Matt in een filmpje op Instagram weten.



“Nu ik weer thuis ben, denk ik bij mezelf dat dit voor mij de perfecte keuze was. Ik heb én een mooi avontuur meegemaakt en ook nog wat prijzengeld meegepakt. Best of both worlds. Mijn haar is ook weer gedaan en er zijn heel veel mensen die superlieve berichten sturen. Echt super, bedankt voor jullie superpositiviteit. Mocht je het niet eens zijn met mijn keuze, dat respecteer ik absoluut. Maar voor mij, voor mij was dit de beste keuze”, besluit Matt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven