Sven getuigt: “ik was al verliefd voor Blind Getrouwd begon”

0
Sven getuigt: “ik was al verliefd voor Blind Getrouwd begon”
Foto: DPG Media

Sven en Veerle zagen hun huwelijk al in het water vallen nog voor het goed en wel begonnen was. Al tijdens de fotoshoot na de ceremonie liep het fout. Sven liep iets te enthousiast van stapel en daar voelde zijn kersverse echtgenote Veerle zich ongemakkelijk bij.

“De manier waarop Sven mij vastpakte, dat maakte mij bang”, getuigde Veerle na afloop. Maar dat had Sven niet door. Bij Sven nam zijn enthousiasme de bovenhand. En daar ziet hij een duidelijke reden voor…

“Ik was al verliefd op m’n ideale match op het moment dat ik me inschreef”, geeft Sven toe in Dag Allemaal. “In de volle overtuiging dat ‘die ene vrouw’ er zou staan. Op dit moment moet ik enigszins ontnuchterd toegeven dat die gevoelens niet wederzijds zijn”, klinkt het ontgoocheld bij Sven.

Tijdens de huwelijksreis ging Sven er volledig onderdoor en belde hij in tranen naar zijn dochter Nienke. “Het is een hele teleurstelling natuurlijk om je op dat punt te bevinden. En om te gaan met een afwijzing. Da’s hard”, aldus Sven in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven