Furieuze reacties op vaccinatie Pat Krimson

0
Furieuze reacties op vaccinatie Pat Krimson
Foto: Qmusic

Pat Krimson zorgde ongewild voor ophef door een onschuldige post op sociale media. “Ik heb prijs 12/3. Veteranen eerst… Ethias Arena here we come” schreef de DJ, maar in de Ethias Arena worden tegenwoordig er geen feestjes gebouwd, wel vaccins gezet.

De 55-jarige Patrick Claesen werd dan ook opgeroepen om zijn coronavaccin te laten zetten. Is dat niet wat vroeg voor een 55-jarige die niet in de zorg werkzaam is? Patje zelf geeft toe dat hij ook verrast was zo vroeg aan de beurt te zijn, al is er een logische verklaring…

““Er is een groep van 55-plussers die nu wordt ingeënt. Tot vorige week mochten die het vaccin van AstraZeneca niet krijgen. Blijkbaar was ik één van de oudsten in de groep van 55-jarigen en kreeg ik daarom een uitnodiging”, aldus het 2 Fabiola-gezicht op Radio 1.

Ondertussen werd de strategie gewijzigd maar mensen die al uitgenodigd werden, zullen alsnog hun vaccin krijgen. En dat leidt op sociale media tot heel wat frustraties: “In dit corrupte land kan alles zelfs in de geneeskunde”, klinkt het hard op Facebook.

Al wordt er toch eerder op de overheid geschoten, dan op Pat Krimson zelf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven