Stopt Gunther Levi bij Familie? Dit is zijn besluit

0
Stopt Gunther Levi bij Familie? Dit is zijn besluit
Foto: Photo News

Nadat eerder Erik Goossens gedurende een viertal jaar de rol van Peter Van den Bossche in ‘Familie’ speelde, werd Gunther Levi in 1999 door de makers van de VTM-soap aangetrokken om die rol te gaan vertolken.

Gunther Levi dook voor het eerst in aflevering 1600 op, ondertussen zitten ze bij ‘Familie’ al aan aflevering 6.740 en zijn we 22 jaar verder. Gunther Levi weet het nog maar al te goed en stond op zijn Instagram bij deze verjaardag stil.

“Al meer dan 22 jaar mag ik de rol van Peter Van den Bossche spelen in @vtmfamilie , nog altijd met heel veel plezier en volle goesting ☺️ #lovemyjob #fun #televisie #setlife🎥 #22jaar”, schreef hij. Eerder vertelde Gunther Levi al dat hij bij ‘Familie’ blijft zolang hij elke dag graag naar de set mag gaan en dat is momenteel zeker nog het geval. Ja hoor, Gunther Levi is zeker van zijn stuk en wil er nog heel wat jaartjes bij doen.

Trouwens, Gunther Levi is samen met Annie Geeraerts en Jef De Smedt één van de oudgedienden van de soap, al is er wel een verschil van 8 jaar tussen Annie en Jef met de ancieniteit van Gunther Levi.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven