Julie Van den Steen: “daar heb ik het moeilijk mee bij VTM”

0
Julie Van den Steen: “daar heb ik het moeilijk mee bij VTM”
Foto: DPG Media

Julie Van den Steen geeft toe dat ze een aanpassingsperiode nodig had toen ze de overstap van de VRT naar VTM maakte. De presentatrice geeft toe dat ze erg onzeker is en zichzelf op een bepaald punt weer in vraag begon te stellen.

Zo zou Julie Van den Steen normaal samen met Niels Destadsbader The Masked Singer presenteren. Maar door de coronacrisis zagen de makers af van een duopresentatie en belandde Julie in de jury. “Ik vond het wel heel jammer toen ze het me vertelden, daar ga ik niet over liegen”, bekent Julie in Dag Allemaal.

Al stamde die frustratie vooral voort uit een combinatie van meerdere dingen: “ik was net begonnen bij VTM en moest er nog aan wennen dat ik voor het eerst, in tegenstelling tot mijn periode bij de radio, geen vaste structuur meer had in mijn leven”, onthult Julie Van den Steen in het weekblad.

“Ik werk nu van project naar project”, verduidelijkt Julie. “Ik heb het vier maanden druk en dan is er twee maanden niets. Daar heb ik het wat moeilijk mee. Als ik twee uur in de zetel zit, denk ik: ik wil iets dóen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven