Marie Verhulst: “dat zou me alleen maar ongelukkig maken”

0
Marie Verhulst: “dat zou me alleen maar ongelukkig maken”
Foto: Photo News

Krijgt Marie Verhulst alles in de schoot geworpen omdat ze de dochter van Gert Verhulst is? Debuteren bij Ghost Rockers, aan de slag bij Studio 100, het nieuwe baasje van Samson worden,… Voor het eerst reageert Marie Verhulst op deze aantijgingen…

“Alsof ik me moet verantwoorden dat ik de dochter van Gert Verhulst ben?” haalt Marie de schouders op in Story. “Als je werkt voor het bedrijf van je vader, krijg je natuurlijk weleens het verwijt dat de dingen je in de schoot geworpen worden, maar daar trek ik me niets van aan.”

“De mensen die er voor mij toe doen, weten dat ik er hard voor heb moeten werken. Dat is voor mij het enige dat telt”, benadrukt Marie Verhulst. Wat mensen die haar niet persoonlijk kennen, denken, interesseert haar eigenlijk niet, verduidelijkt Marie in Story.

“Als ik me daarmee moet bezighouden, zou dat me alleen maar ongelukkig maken”, klinkt het nuchter bij de dochter van Gert Verhulst. “Als een zoon de bakkerij van zijn vader overneemt, dan stelt zich daar toch ook niemand vragen bij?”

Marie Verhulst vindt het zelfs een beetje kortzichtig: “Dat mensen durven te denken dat een bedrijf als Studio 100 mensen zou tewerkstellen zuiver en alleen omdat ze het kind zijn van…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven