Tom Waes: “da’s waarschijnlijk mijn slechtste karaktereigenschap”

0

Tom Waes heeft er op professioneel vlak een moeilijk jaar opzitten. De plannen voor Undercover en Reizen Waes werden drastisch omgegooid nadat de coronacrisis de hele wereld in haar greep hield. En uiteraard had dat ook een invloed op het privéleven van de televisiemaker.

“Normaal gesproken zit ik 150 dagen per jaar in het buitenland. Met volle goesting overigens, want ik doe mijn job graag”, verduidelijkt Tom Waes in Dag Allemaal. Maar zat Tom bijna vier maanden zonder werk en zat hij noodgedwongen thuis…

“Ik ben ongeduldig, da’s waarschijnlijk mijn slechtste karaktereigenschap. Maar tot mijn grote verbazing vond ik dat thuisblijven heerlijk. Ik ben beginnen te fietsen, deed de inkopen en kookte elke avond. Mieke die in de immobiliën zit, bleef aan de slag en als ze ’s avonds thuiskwam, moest ze niks meer doen. Ze vond dat fan-tas-tisch”, blikt Tom Waes met een goed gevoel terug op die eerste lockdown.

Hun drie kinderen zijn het huis uit, Toms ouders verblijven in Spanje en het enige bezoek dat Tom en zijn echtgenote over de vloer kregen was Toms schoonmoeder. “En toch verveelde ik met niet. We hadden plots zeeën van tijd om rustig samen door te brengen, een luxe die we nog niet kenden”, aldus Tom Waes in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven