Ella Leyers in tranen: “dat ging mij niet zo goed af”

0
Ella Leyers in tranen: “dat ging mij niet zo goed af”
Foto: VIER

Ella Leyers geeft in Knack toe dat ze het best wel moeilijk had tijdens de lockdown: “Ik had vooral in het voorjaar mijn weemoedige momenten”, onthult De Slimste Mens-revelatie in het weekblad.

“Momenten bijvoorbeeld waarop ik op mijn balkon stond, uitkijkend op een verlaten straat in de ondergaande zon, terwijl Frank Raes er in een programma die iconische opwarming van de ondertussen gestorven Diego Maradona bij haalde. Ik hoorde Live is Life van Opus, ik zag de mensenmassa in het stadion en plots knaagde het allemaal zeer hard”, haalt Ella Leyers een concreet voorbeeld aan.

“Er zijn in stilte wel wat tranen gehuild in de eerste lockdown”, geeft Ella Leyers grif toe. “Van honderd naar nul ging mij niet zo goed af”, klinkt het bij de dochter van Jan Leyers.

Ondertussen heeft Ella Leyers wel opnieuw haar draai gevonden. De tweede lockdown ging haar al veel beter af, en niet alleen dankzij haar deelname aan De Slimste Mens: “Ik heb nog nooit zoveel gewandeld. En nog nooit zoveel alcohol in openlucht gedronken”, lacht Ella Leyers in Knack.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven