Slecht nieuws voor Familie-kijkers: “dit zal pas in februari te zien zijn”

0
Slecht nieuws voor Familie-kijkers: “dit zal pas in februari te zien zijn”
Foto: VTM

Vrijdagavond kregen de Familie-kijkers de midseasonfinale voorgeschoteld maar deze bracht minder suspense en actie dan de vorige edities. Creative producer van Familie, Wim Feyaerts, verduidelijkt de reden hierachter in Het Laatste Nieuws.

“Je mag niet vergeten dat deze aflevering al in maart 2020 bedacht en uitgeschreven was. Door de lockdown verdween ‘Familie’ toen enkele weken vroeger dan voorzien van het scherm, waardoor we met heel wat verhaallijnen moesten schuiven”, verklaart Wim Feyaerts in Het Laatste Nieuws.

“De cliffhangers die we voorzien hadden voor de laatste seizoensfinale eind juni, zag de kijker bijvoorbeeld pas in de loop van oktober. En zo is het ook met deze mid-season special”, onthult de creative producer van Familie.

“De intriges die we een jaar geleden voor deze periode hadden bedacht, zullen pas ergens in februari te zien zijn.” Maar ook al moesten er ingrijpende wijzigingen doorgevoerd worden, toch is de hele ploeg erg trots op het eind resultaat, voegt Wim Feyaert eraan toe in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven