Big Brotherbewoners maken brandhout van ‘De Ideale Wereld’

116
Foto: Play4

Zaterdagochtend in de badkamer van het Big Brotherhuis ging het gesprek tussen Naomi, Thomas en nieuwkomer Zoey onder andere over ‘De Ideale Wereld’. “Ha, daar kijk ik niet meer naar”, reageerde Naomi, even later maakt zij een beweging alsof zij van het programma moet kotsen.
“Ik vroeger wel, maar vroeger was dat ook goed”, haakte Thomas in. “Toen het nog met Otto-Jan Ham was, was het goed. Dat programma is zo veranderd, ook supergeforceerd. Jan Jaap van der Wal is een fantastische komiek, maar die past niet in dat programma. Otto-Jan Ham was echt de perfecte presentator”, besluiten de Big Brother-bewoners.

Het zal volgens mij niet lang duren vooraleer de mensen van ‘De Ideale Wereld’ een filmpje over Big Brother maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be