Laura uit Blind Getrouwd schreeuwt het uit: “ik ben er verliefd op!”

248
Foto: VTM

Laura Lieckens kennen we allemaal nog van haar deelname aan Blind Getrouwd, maar een nieuw seizoen van Blind Getrouwd is niet waar Laura op gebied van televisie op zit te wachten. Waar Laura dan wel naar uitkijkt? Het tweede seizoen van ‘De Container Cup’ op VIER.

Laura deelt op Instagram het nieuws dat de opnames van het tweede seizoen van De Container Cup van start zijn gegaan en voegt er meteen aan toe waarom ze zo uitkijkt naar het programma: “Ben ik de enige die verliefd is op de lach van de Wes?” vraagt Laura zich luidop af op Instagram.

Met ‘de Wes’ bedoelt ze voormalig profvoetballer Wesley Sonck die het programma van commentaar voorziet aan de zijde van Pedro Elias. Zien we Laura binnenkort aan de arm van een voetballer?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be