Familie-actrice: “ik sluit niet uit dat Bahar terugkeert”

0
Familie-actrice: “ik sluit niet uit dat Bahar terugkeert”
Foto: DPG Media

Idalie Samad verdwijnt deze week uit Familie. De actrice speelt het geliefde personage Bahar en nadat Guido haar de liefde verklaart kondigt zij haar vertrek aan. Voor de actrice zaten de opnames er al even op.

“Ik had enkele weken geleden al mijn laatste draaidag”, bevestigt Idalie in Dag Allemaal. “Er was even een verhaallijn met een weddenschap tussen Cédric en Guido waardoor Bahar wat prominenter in beeld kwam, maar ik wist op voorhand dat het om een gastrol ging”, voegt de 25-jarige actrice eraan toe.

Even leek het erop dat Bahar de rijzende ster van Familie zou worden, daarom sluit niemand een terugkeer van Bahar uit. Het personage sterft immers niet en de Familie-kijkers sloten Bahar al snel in hun hart. Al is een terugkeer naar Familie momenteel allerminst aan de orde: “Er zijn zeker geen plannen voor een terugkeer momenteel”, stelt Idalie de vele fans teleur.

Idalie Samad verlaat Familie echter met een tevreden gevoel: “Bij mij overheerst het gevoel: het is mooi geweest, het was superfijn bij Familie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven