Evy Gruyaert: “Dat was teveel van het goede”

0
Evy Gruyaert: “Dat was teveel van het goede”
Foto: Photo News

Tijdens een interview met Gazet Van Antwerpen blikte Evy Gruyaert terug naar de periode dat zij in ‘Dancing With The Stars’ op VIER te zien was. Tijdens de zomer van 2019 leerde zij haar danspartner bij ‘Dancing With The Stars’ kennen.

De maanden die daarop volgden, waren niet de meest evidente tijden in haar leven. “Ik moest vroeg opstaan om te kunnen trainen in Lint. Het is niet evident daar op tijd te geraken als je in het Gentse woont”, vertelde zij aan Gazet Van Antwerpen. “Na vier uur trainen wachtte de radiostudio. Daarna was er thuis een berg werk en moest ik met de kinderen bezig zijn. Dat was te veel van het goede.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven