Sam Gooris en Kelly Pfaff: dat is het geheim achter hun relatie

0
Sam Gooris en Kelly Pfaff: dat is het geheim achter hun relatie
Foto: Photo News

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn ondertussen al 21 jaar gelukkig getrouwd. De mama van Sam herinnert zich nog levendig haar eerste ontmoeting met Kelly.

“Dat was ’s morgens bij ons thuis. Sam kwam vertellen dat hij een vriendin had en dat die nog boven was. Toen hij de naam Kelly Pfaff liet vallen, dacht ik dat hij aan het zwansen was. De dochter van Jean-Marie? Ja, ik schrok”, geeft mama Christiane toe in Story.

Maar al snel zag de mama van Sam Gooris dat Kelly een heel simpel en eenvoudig meisje was dat niet naast haar schoenen liep. “De perfecte match voor onze Sam. Hun karakters leunen heel dicht bij mekaar. Dat ze allebei altijd vrijuit hun gedacht zeggen, is hun relatie altijd ten goede gekomen.”

Sam en Kelly waren amper veertig dagen samen toen Sam haar ten huwelijk vroeg en zes maanden later waren ze getrouwd. “Sam was al 26 en die twee waren gek op mekaar. Ze weken geen seconden meer van mekaars zijde. We zagen dat het serieus was”, maakte mama Christiane zich weinig zorgen om de relatie van haar zoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven