De verrassende reden waarom Lynn Wesenbeek meedeed aan Miss België

0
De verrassende reden waarom Lynn Wesenbeek meedeed aan Miss België
Foto: VTM

Lynn Wesenbeek werd in 1987 gekroond tot Miss België maar dat was voor de start van VTM in 1989. Verkozen worden tot ’s lands mooiste was op dat moment nog geen opstapje naar een carrière in de media. Lynn had dan ook een heel andere reden om mee te doen aan de Miss België-verkiezing.

“Aan Miss België heb ik niet meegedaan met het oog op ‘een job in de media’, maar omdat ik er een auto mee kon winnen,” onthult Lynn Wesenbeek in Dag Allemaal. “Ik had wel lef, want ik had evengoed kunnen denken: ‘Er zijn twintig kandidates, ik heb dus één kans op twintig om te slagen en negentien om te mislukken.’

Focus leggen op die ene kleine kans, dat is wat ik altijd heb gedaan,” aldus Lynn Wesenbeek voor wie haar overwinning uiteindelijk een kantelmoment zou worden. “Ze heeft geleid tot mijn debuut bij VTM.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven