Niels Destadsbader onthult zijn ideale vrouw: “dat is echt mijn type”

0
Niels Destadsbader onthult zijn ideale vrouw: “dat is echt mijn type”
Foto: Photo News

Niels Destadsbader doet in Humo een opmerkelijke uitspraak over zijn liefdesleven. Zo geeft Niels toe dat hij valt op rijpere vrouwen. En ook qua haarkleur heeft Niels een duidelijke voorkeur…

Véronique De Kock is nog steeds een blijvertje voor hem. Maar ook Cath Luyten kan hem bekoren: “Een knappe dame, en grappig bovendien. En wanneer ze lacht, knippert ze altijd een beetje met haar ogen: geweldig schattig”, aldus Niels in Humo. Maar Niels vertelt ook over zijn eerste grote liefde..

De eerste liefde van Niels Destadsbader was immers Evi Hanssen. In een ver verleden speelde Evi Hanssen Sofie, het nichtje van de burgemeester uit Samson & Gert. En Niels was verliefd op “Koffie”, zoals Samson haar noemde. Nog steeds vindt Niels Evi een bijzonder knappe vrouw. Ook al is ze eigenlijk zijn type niet…

Als Niels ergens binnenkomt zal hij immers onbewust eerst de blonde vrouwen bekijken. “Stom, maar ja…”, aldus Niels in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven