Koen Wauters op zijn plaats gezet door eigen vader: “dat was voor mij een kantelpunt”

0
Koen Wauters op zijn plaats gezet door eigen vader: “dat was voor mij een kantelpunt”
Foto: VTM

Koen Wauters vertelde bij Radio 1 dat hij zich vandaag totaal niet meer herken t in ‘dat gastje van Clouseau’ uit de begindagen.

“Er bestaat geen handleiding voor plotse bekendheid. Ik begon op de duur echt te geloven dat ik speciaal was, omdat iedereen zo anders tegen mij deed.” De zanger geeft toe dat hij zich in die beginjaren zonder het te beseffen wel eens arrogant gedroeg. Tot plots zijn vader hem met de neus op de feiten duwde…

Toen Koen Wauters te gast was in een uitzending van ‘Klasgenoten’ was het zijn eigen vader die hem de ogen opende. “Dat was voor mij echt een kantelpunt. Mijn vader heeft er niet veel woorden aan vuil gemaakt, maar hij liet duidelijk verstaan dat hij zijn zoon niet herkende in die uitzending”.

En dat was best wel confronterend voor Koen Wauters: “Mijn frank is toen echt gevallen, en vanaf dan was het eigenlijk poepsimpel. Het klinkt natuurlijk allemaal makkelijk om gewoon jezelf te blijven, maar zo makkelijk en vanzelfsprekend is dat niet. Ik wou absoluut niet arrogant overkomen, maar dat is toch soms wel gebeurd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven