Vader Luka Cruysberghs haalt uit naar Alex Callier

0

De teleurstelling bij de papa van Luka Cruysberghs is groot, héél groot. De papa van de gewezen Hooverphonic-zangeres is teleurgesteld in Alex Callier. De manier waarop hij zijn dochter aan de kant heeft geschoven en ingeruild heeft voor Geike Arnaert, is bij Filip Cruysberghs in het verkeerde keelgat geschoten.

Op Facebook haalde Filip Cruysberghs fel uit naar Alex Callier. Cruysberghs deelde een video waarin zijn dochter zonder Raymond en Alex te zien is. “Hiermee wil ik mijn dochter nog eens laten schijnen”, schreef Filip Cruysberghs bij de video. Korte tijd later kon de papa van Luka zijn emoties niet langer de baas. “En zonder de Alex Callier, die moet met ons Luka ook NOOIT meer werken”, schreef Filip. Klare taal aan het adres van Alex Callier, maar Luka is ondertussen groot genoeg om zelf te beslissen met wie zij in haar nieuwe carrière wil samenwerken.

Maar als het van papa Cruysberghs afhangt, zeker en vast niet met Alex Callier. “Er zijn nog andere mensen die haar zullen begeleiden. Sorry maar als hij haar op deze manier behandelt mag ik hem ook zo behandelen”, besluit Filip Cruysberghs.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven