Dit gaan we te zien krijgen in ‘de Verhulstjes’

0
Dit gaan we te zien krijgen in ‘de Verhulstjes’
Foto: Photo News

Gert Verhulst onthult in Het Laatste Nieuws wat we mogen verwachten van de nieuwe realitysoap die het leven van de familie Verhulst zal vastleggen. Verwacht je echter niet aan ophefmakende televisie, dat lijkt niet het opzet van het programma. Er zullen geen situaties in scène worden gezet om spraakmakende televisie te maken, klinkt het bij Gert. En daar heeft hij een duidelijke reden voor.

“Er wordt niks in scène gezet en er worden geen situaties gecreëerd die er normaal niet zouden zijn. Dat is ook niet nodig, je zou ervan versteld staan wat mensen graag zien op televisie”, vertelt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

“Met de hond gaan wandelen, de garage leegmaken, lekker eten en drinken, een verjaardag vieren of pakweg op de zetel uitkateren na een gezellig avondje. Er moet echt niet veel gebeuren, of tv-kijkers vinden het interessant. Ik denk dat dat is omdat ze zichzelf daarmee kunnen identificeren. De gewone dingetjes des levens”, licht Gert Verhulst een tipje van de sluier op over wat we te zien zullen krijgen in ‘de Verhulstjes’ op VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven