Gunther Levi: “Hier heb ik spijt van”

0
Gunther Levi: “Hier heb ik spijt van”
Foto: Photo News

Gunther Levi geeft in Het Laatste Nieuws toe dat hij maar van één ding spijt heeft in zijn leven. “En dat is dit hier,” vertelt de Familie-acteur terwijl hij naar de sigaret in zijn hand kijkt. “Dat ik ooit begonnen ben met roken. Het is gewoon vuiligheid.”

Gunther Levi heeft ook jarenlang met alcoholproblemen gesukkeld. En dat liep volledig uit de hand. “Ik had tien keer dood kunnen zijn. letterlijk. Ik heb geluk dat ik nog leef. Ik ben tegen bomen gereden, tegen palen, ik ben wakker geworden op plekken dat ik niet wist waar ik was, ze hebben me zes keer mijn rijbewijs afgepakt… de ene stommiteit na de andere.”

Maar spijt van die periode heeft hij niet, klinkt het bij Gunther Levi in Het Laatste Nieuws. “Ik ben zeker niet trots op wat ik in mijn jonge jaren allemaal heb uitgespookt, maar ik ga er ook niet flauw over doen: ik heb me godverdomme wel geamuseerd. Natuurlijk: ik heb de chance gehad dat ik er alleen maar mezelf kwaad mee heb berokkend. En meer dan chance is het niet geweest: voor hetzelfde geld had ik iemand omvergereden, en was het een totaal ander verhaal geweest,” beseft Gunther Levi maar al te goed.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven