De bomma uit Familie bekent: “mijn nieuwe vriend neemt alle donkere gedachten weg”

0
De bomma uit Familie bekent: “mijn nieuwe vriend neemt alle donkere gedachten weg”
VTM

Annie Geeraerts heeft dankzij het coronavirus opnieuw de liefde omarmd. De Familie-actrice is tijdens de eerste lockdown in het voorjaar gaan samenwonen met haar nieuwe vriend Paul.

“Het is mooier dan verwacht en gehoopt”, klinkt het enthousiast bij de 94-jarige actrice. “Toen we door de lockdown niet meer buiten mochten, zagen we het niet zitten om elk in ons eigen huis te vereenzamen”, vertelt ‘de bomma’ uit Familie, waarop Paul introk bij Annie.

“Deze periode deprimeert me niet, maar het ontbreken van perspectief vind ik wel lastig”, geeft Annie Geeraerts toe in Dag Allemaal. “Ik ben heel gelukkig dat ik niet alleen ben, want dan had ik het wellicht moeilijker gehad. Ik heb thuis iemand om mee te praten en dat verlicht. Mijn vriend Paul neemt alle donkere gedachten weg”, onthult de Familie-actrice in het weekblad.

Sinds ze samenwonen is de liefde enkel groter geworden: “De vriendschap die er al was, is ondertussen liefde geworden. Dankzij corona”, klinkt het gelukkig bij Annie Geeraerts.

Annie en Paul willen zelf een samenlevingscontract laten opstallen. “Maar dat wordt iets voor na corona.” Maar dan wordt Annie Geeraerts plotseling even stil…

“Ik heb destijds een heel goed huwelijk gehad. Toen m’n echtgenoot stierf, heb ik nooit achter een andere man gelopen. Ik had daar geen nood aan. Deze liefde is vanzelf op mijn pad gekomen. Ik ben daar ook verwonderd over. Paul en ik vragen ons elke dag af: ‘Wat voor een mooi geluk is ons toch overkomen?’” verwoordt Annie Geeraerts het prachtig in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven