Jani Kazaltzis maakt zich boos: ‘dit kan niet’

0
Jani Kazaltzis maakt zich boos: ‘dit kan niet’
Foto: Photo News

Nadat Pommeline Tillière in zijn programma te gast was en zich puur natuur liet filmen, kreeg de mediabekendheid een storm van kritiek over zich heen. De blondine kreeg zelfs een pak haatreacties en die waren bijzonder kwetsend. Zelfs in die mate dat Pommeline er niet goed van was.

Gelukkig kan Pommeline op heel wat steun rekenen en niet in het minst van Jani Kazaltzis. Jani kent Pommeline maar al te goed, vorig jaar zat Pommeline bijvoorbeeld nog in het programma ‘Celebs gaan daten’ waar zij op zoek ging naar een lief.

“Laat mij even duidelijk zijn: haatreacties kunnen niet. Nu niet. Nooit. In Natur’elle laten bekende vrouwen zich van hun puurste en dus meest kwetsbare kant zien. En dat vergt moed. Veel moed. Ook lieve Pommeline had de guts om diep in haar ziel te laten kijken. Ik ken weinig mensen die zo puur en eerlijk zijn als haar. Mijn hart bloedt dan ook als ik bepaalde reacties op social media lees”, reageert Jani aangeslagen.

“Ik sta achter Pommeline en iedereen die mee heeft gewerkt aan Natur’elle. Ik sta achter iedereen die zichzelf wil zijn in deze wereld en ik zal deze mensen altijd blijven verdedigen. Er is een bijzonder groot verschil tussen vrije meningsuiting en iemand openbaar aanvallen. Lieve vrienden, vraag je zelf eens wat vaker af: zou ik het leuk vinden om deze reacties te lezen? Is het nodig om vanuit een anonimiteit wat stoer te liggen doen? Het is heel simpel. Behandel de mensen hoe je zelf behandeld wil worden.”

En die laatste zin is héél belangrijk en daar moet iedereen maar eens goed over nadenken.

Jani haalt uit naar de mensen die haatreacties posten. “Ik tolereer dit gedrag niet. Jani.be is een open minded omgeving. Iedereen is welkom, liefde en respect zijn basisvoorwaarden. Stuur eens een hartje in plaats van met gif te spuwen. Dat verdient niemand. Niet jij, niet ik en Pommeline al zeker niet. ❤️”, besluit Jani Kazaltzis op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven