Boer Dries verrast: “ik wil geen vijf jaar wachten met kinderen”

0
Boer Dries verrast: “ik wil geen vijf jaar wachten met kinderen”
Foto: DPG Media

Boer Dries praat in Story openhartig over zijn liefdesleven. De 32-jarige Dries koos in Boer Zkt Vrouw uiteindelijk voor Melissa, maar meer dan een ‘vriendschappelijke klik’ voelt hij nog niet. In Story onthult Dries dat zijn eerdere relaties nooit echt lang duurden…

Dries had in het verleden een vijftal relaties, maar veel langer dan een half jaar duurden die nooit. “Geen idee hoe dat komt, misschien omdat ik de ware nog niet ben tegengekomen? Of omdat ik me – onbewust – nog niet écht wilde binden en vooral wilde profiteren van het leven. Vroeger was ik soms ook nog iets te veel bezig met mezelf. Ik deed gewoon mijn zin”, klinkt het eerlijk bij Dries.

Dries had dan ook een goede reden om mee te doen aan Boer Zkt Vrouw. “Ik heb altijd gezegd: de liefde, dat komt wel. Maar plots ben je dan 30 en denk je: nu mag het wel écht komen. Een mens is niet gemaakt om alleen te blijven.”

Dries geeft ook toe dat hij zichzelf klaar voelt voor een serieuze relatie. “Veel leeftijdsgenoten zijn al getrouwd en hebben kinderen. Ik wil dat ook – en niet pas op mijn veertigste”, onthult Dries zijn grote kinderwens in Story. En daar wil hij niet te lang mee wachten…

“Niet dat mijn partner al de eerste maand van onze relatie zwanger moet zijn”, lacht Dries in het weekblad. “Maar ik ga er ook geen vijf jaar mee wachten. Alles wat ik nu opbouw met het paardenpension, doe ik om mijn kinderen later een mooie toekomst te kunnen geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven