Koen Wauters redt VTM-progamma: ‘Ik ben meteen uit mijn zetel gesprongen’

0
Koen Wauters redt VTM-progamma: ‘Ik ben meteen uit mijn zetel gesprongen’
Foto: Photo News

Het was vrijdag een bewogen uitzending van Liefde voor Muziek, met een lach en een traan en vooral veel muziek die hoop en troost bood. De 7 jongeren kregen een eigen versie van een nummer te horen dat voor hen heel speciaal was.

Koen Wauters zorgde voor de verrassing van de avond. Hij dook onverwachts op en droeg het nummer Passie van Clouseau op aan Gwen. Een nummer dat André Hazes normaal zou coveren, maar de Nederlander moest de opnames vroegtijdig verlaten omdat hij buikgriep had. “Ik zat thuis rustig in mijn zetel”, vertelt Koen Wauters, “Toen plots die vraag kwam of ik alsjeblieft naar Brugge wilde komen om een liedje te zingen voor een heel speciaal meisje.” Gwen is al jaren fan van Clouseau, net als haar mama die plots overleed toen Gwen net geen 13 jaar was. “De liedjes van de band brengen me troost en brengen me ook dichter bij mijn mama”, zegt Gwen daarover. “Als je dat dan hoort, dan ben ik recht gesprongen, in mijn auto gestapt en naar Brugge gereden om een liedje te gaan zingen”, vat Koen Wauters het samen.

Gwen zelf kon het nauwelijks geloven: “Ik was zo van mijn melk dat ik op het einde van het nummer enkel “wauw dank u” tegen Koen kon zeggen. Ik heb er ongelooflijk van genoten, in mijn ogen de mooiste versie van Passie ooit.”


Rode Neuzen Dag vindt dit jaar plaats op vrijdag 4 december en is een initiatief van VTM, Qmusic, HLN en Belfius.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven