Eddy Planckaert: “Dat is echt belachelijk”

0
Eddy Planckaert: “Dat is echt belachelijk”
Foto: VRT

Aanstaande zondag kan je in Château Planckaert zien hoe de kinderen en kleinkinderen van Christa en Eddy Planckaert de 40ste huwelijksverjaardag van het koppel vieren. 40 Jaar getrouwd en nog eens 7 jaar ervoor samen, dat doet wat met een mens. Eddy Planckaert is een gelukkige (groot)vader en is maar wat blij met zijn vrouw, zijn alles.

In Primo vertelt Christa dat haar jeugddroom was om iemand te ontmoeten die haar gelukkig zou maken en die haar kinderen zou schenken. Met Eddy is dat ideaalbeeld duidelijk werkelijkheid geworden. “Mama worden, dat was mijn idee van gelukkig zijn. En vermits ik drie kinderen heb, heb ik al regelmatig gedacht: ‘ik ben gelukkig’”, reageert Christa in het weekblad Primo.
“Hoeveel vrouwen zouden nog gelukkig zijn met jouw beeld van gelukkig zijn? Een goede vent, kindjes en ça va? Niet veel denk ik”, haakt Eddy Planckaert in. “Dat bestaat niet meer. Ze willen altijd maar meer en meer. En als het niet lukt, gaan ze uit elkaar en zoeken ze het op een ander. Dat is echt belachelijk”, besluit Eddy Planckaert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven