Vervangt Danira Boukhriss Martine Tanghe bij Het Journaal?

0
Vervangt Danira Boukhriss Martine Tanghe bij Het Journaal?
Foto: VRT

Martine Tanghe viert op 23 november haar 65ste verjaardag en Het Laatste Nieuws schrijft dat het nieuwsanker eind november op pensioen gaat. Na meer dan 40 jaar gewerkt te hebben voor het huis van vertrouwen, neemt Martine Tanghe op 30 november afscheid van de VRT.

Bij de VRT werd haast gelijktijdig ook gecommuniceerd over het einde van de talkshow ‘Vandaag’ gepresenteerd door Danira Boukhriss.

“We willen Danira vrijmaken voor nieuwe projecten bij Eén. Daarom hebben we besloten dat het huidige seizoen van “Vandaag” het laatste wordt”, klinkt het bij Olivier Goris, netmanager van één in de persmededeling.

En zo duiken er plotseling geruchten op dat Danira Boukhriss Martine Tanghe zou vervangen als nieuwsanker. Danira maakte immers al deel uit van de VRT nieuwsdienst toen ze tussen 2013 en 2016 aan de slag was als verslaggeefster voor Het Journaal.

Voorlopig blijft het natuurlijk enkel bij geruchten en misschien ziet de VRT Danira eerder als gezicht van een nieuw seizoen ‘Over Eten’ aan de zijde van Kobe Ilsen, maar dat Danira Boukhriss het prima zou doen als nieuwslezeres staat buiten kijf.

“Ik ga ten volle genieten van de laatste drie weken “Vandaag.” En nadien smijt ik me vol enthousiasme op mijn nieuwe projecten”, vertelde Danira bij de aankondiging van het afscheid van haar talkshow. Of dat nieuwe project Het Journaal wordt, komen we zonder twijfel snel te weten…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven