Thuis-kijkers reageren verbaasd op nieuwe plotwending

0
Thuis-kijkers reageren verbaasd op nieuwe plotwending
Foto: VRT

Ophef bij Thuis wanneer Angèle bij haar langverwachte terugkeer al meteen een slippertje beleeft met een wildvreemde man. “Angèle toch, wat doe je die brave Eddy nu weer aan?” klinkt het onomwonden op sociale media.

Actrice Lut Hannes bleef een hele poos weg van de set omwille van de coronamaatregelen. Niet alleen is de actrice 66 jaar, maar ze overwon recent ook borstkanker waardoor niemand risico’s wilde nemen met ‘Angèle’.

Maar nog maar net was ze terug in beeld of Angèle zorgde al meteen voor een bommetje in Thuis. Didier, een toevallige passant in Bar Madam, bracht haar het hoofd op hol met enkele complimentjes en bij hun tweede ontmoeting, doken ze al de voorraadkamer in voor een vrijpartij. Maar dat potje seks zal niet zonder gevolgen blijven…

Ondertussen werd de kassa van Bar Madam leeggeroofd, wat meteen het ontslag van Angèle betekende. En hoe zal Eddy reageren als blijkt dat zijn Angèle hem bedrogen heeft? “Dit wordt een duur avontuurtje,” lezen we in een Facebookgroep van Thuis-fans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven