Koen Wauters in alle staten: “dit is erover!”

0
Koen Wauters in alle staten: “dit is erover!”
Foto: Photo News

Koen Wauters keert zaterdagavond terug met ‘Wat Een Jaar’, een programma dat louter ontspanning moet brengen in deze vreemde tijden. Al werden de opnames van het programma wel even in het honderd gestuurd door een coronabesmetting. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed en kunnen we weer genieten van enkele weken ‘pretentieloze fun en nostalgie’.

“Dit was echt weer één en al plezier en lachen. ’t Is zot dat ik ervoor betaald word. Maar dat denk ik van meer jobs die ik doe”, vertelt Koen Wauters in Dag Allemaal. Al is het soms wel érg confronterend om in het verleden te duiken…

“Zeker de stijl van begin de jaren negentig doet pijn aan de ogen”, vertelt Koen in het weekblad. “Die epauletten, hoe konden we ooit denken dat dat wel iets had? En die kapsels! Ze hebben mij eens een pruik opgezet, want ik moest een veel jongere versie spelen van mezelf. ‘Mannekes, dit is erover, dit klopt niet’, zei ik. Tot ze mij een foto uit die tijd onder m’n neus duwden. Ik zag er exact zo uit!” lacht Koen Wauters in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven