Laura blijft bij haar standpunt: “ik heb géén fouten gemaakt in Blind Getrouwd”

0
Laura blijft bij haar standpunt: “ik heb géén fouten gemaakt in Blind Getrouwd”
Foto: VTM

Laura werd al snel zwaar onder vuur genomen toen ze deelnam aan Blind Getrouwd en het ja-woord gaf aan Sonny. De kijkers vonden haar ongeïnteresseerd in Sonny en meenden dat ze zich niet genoeg ‘smeet’.

“Ik vind nog altijd dat ik toen geen fouten heb gemaakt”, vertelt Laura in Dag Allemaal. “Ik heb bijvoorbeeld geen enkele keer iets slechts gezegd over Sonny. Maar ik ben ten onder gegaan aan de druk, denk ik”, onthult Laura in het weekblad.

“Voor mij móest dat een succesverhaal worden, ik wou getrouwd blijven met Sonny. Toen ik gaandeweg merkte dat dat er niet in zou zitten, had dat een impact op m’n gemoed, ja. En sorry, maar ik kan geen toneel spelen op zo’n moment, alleen omdat er camera’s op mij gericht staan. Maar da’s toch geen schande?” klinkt het verontschuldigend bij Laura in Dag Allemaal.

Maar de kijkers dachten er anders over en de negatieve reacties kwetsen haar. “Dat heeft me heel veel pijn gedaan. Ik werd met de grond gelijkgemaakt, net toen ik helemaal alleen was door de eerste coronamaatregelen,” klinkt het bij Laura die ondertussen uit dat diepe dal is opgestaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven