Kijkers keihard voor Tristan: “hij lijkt op zoek naar een slaafje”

0
Kijkers keihard voor Tristan: “hij lijkt op zoek naar een slaafje”
Foto: DPG Media

Tristan volgde zijn hart in Boer Zkt Vrouw en koos uiteindelijk voor Lucas. Al geeft Tristan in Story toe dat hij waarschijnlijk niet de makkelijkste persoon is om mee samen te leven. En de kijkers lijken die mening te delen…

“Ik kan nogal bezig zijn, dat besef ik. Ik lees soms op sociale media dat ik precies op zoek ben naar een slaafje, ook al omdat ik zo streng kijk, maar voor alle duidelijkheid: dat is dus helemaal niet zo,” ontkent Tristan in het weekblad.

Toch wil Tristan zijn vrijheid bewaren in een relatie. “Ik vind het wel belangrijk dat ik af en toe mijn eigen ding kan doen. Als mijn partner een avond in de zetel tv wil kijken en ik wil samen met mijn vrienden iets gaan drinken, dan ga ik een pint pakken,” klinkt het duidelijk bij Tristan.

“In mijn vorige relatie deden we alles samen waardoor we 24 uur op 24 op mekaars lip zaten. Dat werkte averechts,” verduidelijkt Tristan. “Al hecht ik uiteraard ook wel belang aan romantiek: een glaasje wijn onder een dekentje, dat kan zeker ook,” toont Tristan zijn gevoelige kant in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven