Familie-makers onthullen: “op deze manier nemen we intieme scènes op”

0
Familie-makers onthullen: “op deze manier nemen we intieme scènes op”
Foto: DPG Media

De makers van Familie moesten creatief omspringen omwille van de veiligheidsmaatregelen op de set. De bruiloft tussen Jenny en Patrick zou normaal een groots feest worden maar corona stak daar een stokje voor. Massascènes waren nadien geen optie meer, dus het huwelijk moest aangepast worden.

“De bruiloft zou in de seizoensfinale welkom zijn geweest tussen alle spanning. Een beetje zoals in de vorige seizoensfinale, toen Willy Sommers op de benefiet van Robyn en Benny optrad”, onthult Wim Feyaertsn creatieve producer van Familie, in Het Laatste Nieuws.

“Elke soap heeft nood aan die mix van suspense en feelgood. We vertellen de verhaallijn van het huwelijk van Patrick en Jenny nu op een andere manier. Dat we heel wat scènes moesten schrappen, is jammer,” geeft Feyaerts toe, maar toch hebben ze bij Familie een manier gevonden om toch intiemere scènes te kunnen blijven opnemen.

“Gelukkig behouden we door het systeem van de ‘circle of trust’, waarbij acteurs hun tegenspeler in hun persoonlijke privé-bubbel opnemen, toch de mogelijkheid om intieme scènes op te nemen. Dat maakt de reeks geloofwaardiger,” vertrouwt Wim Feyaerts toe aan Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven