Julie Van den Steen hard voor zichzelf: “ik voelde me compleet belachelijk”

0
Julie Van den Steen hard voor zichzelf: “ik voelde me compleet belachelijk”
Foto: DPG Media

Julie Van den Steen draaide voor het VTM-programma ‘Een Echte Job’ mee als verpleegster op de materniteit van UZ Gent. Zowel haar ouders als haar jongere zus werken ook in de zorg en uit respect voor hen, wilde Julie aan den lijve ondervinden wat het leven als verpleegster inhoudt.

“Want ik had toch wel een aversie tegenover het beroep,” geeft Julie Van den Steen toe in Dag Allemaal. “Als kind heb ik thuis iets te veel foto’s gezien van patiënten met doorligwonden, vrees ik. aan tafel ging het ook steevast over bloedgroepen en overlijdens. Nu ik drie weken heb meegedraaid in een ziekenhuis, wil ik eigenhandig een standbeeld oprichten voor mijn ouders,” lacht Julie Van den Steen in Dag Allemaal.

Julie Van den Steen herinnert zich nog dat ze ooit bij MNM een Miss België op een kinderfietsje een parcours lieten afleggen op de parking van de VRT. “Die avond was ik bij mijn ouders, mijn zus was er ook: zij had op haar stage iemand gereanimeerd, mijn ouders hadden doodzieke mensen verzorgd. Ik voelde me compleet belachelijk,” onthult Julie Van den Steen in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven