Nono Wauters is plots fan van Marc Van Ranst

0
Nono Wauters is plots fan van Marc Van Ranst
Foto: Photo News

Nono Wauters is het de afgelopen maanden niet altijd eens geweest met de uitspraken van viroloog Marc Van Ranst, maar plots is de zoon van Valerie De Booser en Koen Wauters dat wel. En dat heeft Marc Van Ranst te danken aan één van zijn meest recente uitspraken.

Marc Van Ranst zou naar analogie met Wallonië graag hebben dat Ben Weyts dit jaar uitzonderlijk de herfstvakantie met één week verlengt en dat is spek naar de bek van Nono Wauters. Op Instagram heeft de jongste nakomeling van Koen Wauters al meermaals laten verstaan dat hij niet graag naar school gaat. Een extra weekje vakantie ziet Nono dan echt wel zitten. “Wee hij heeft deze keer gelijk ze”, schrijft Nono op Instagram Stories.

De herfstvakantie start binnen een dikke week, hoe zot zou het niet zijn dat die plots dubbel zo lang duurt? Dan zijn zit er weer wat minder schooltijd tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie. En stel dan dat die geen twee maar wel drie weken zou duren? Wees maar zeker dat Nono daar niet rouwig om zou zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven