Kathleen onthult de ware reden waarom ze stopte bij K3

0
Kathleen onthult de ware reden waarom ze stopte bij K3
Foto: Photo News

De reünie van de originele K3 was ongetwijfeld hét moment van The Masked Singer. Toen Kathleen ontmaskerd werd als de zeemeermin, bracht jurylid Karen Damen Kristel mee voor een blind dinner waardoor er voor het eerst een reünie volgde van de originele K3-leden. Waarom was het contact zo verwaterd?

Kathleen Aerts onthult in Dag Allemaal waarom een reünie er nooit eerder van kwam. “Het was er het juiste moment niet voor. Zij hadden het nog heel druk met de groep. We hebben nooit echt kletterende ruzie gemaakt, maar in het begin lag het allemaal wat gevoelig. Daar moet ik eerlijk over zijn”, klinkt het openhartig bij Kathleen in Dag Allemaal. Kathleen verduidelijkt ook waarom ze stopte als de originele blonde van K3.

“Ik denk dat onze wegen hoe dan ook stilaan uit elkaar waren gegaan,” klinkt het emotioneel bij Kathleen. “Ik mag dan wel de jongste zijn, toch was ik door wat ik had meegemaakt in een andere levensfase gekatapulteerd”, vertelt Kathleen die niet alleen het overlijden van haar vader moest verwerken, maar ook moest omgaan met de jongdementie van haar moeder.

“Karen en Kristel waren nog heel ambitieus en wilden nog keihard gaan voor K3, maar ik had andere zorgen aan mijn hoofd en had ook andere plannen,” verduidelijkt Kathleen waarom ze afscheid nam als de originele blonde van K3.

Maar toen al wist Kathleen dat ooit het moment zou komen dat ze weer met hun drietjes samen zouden kunnen lachen. “En dat is nu gebeurd,” klinkt het opgelucht bij Kathleen in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven