Virginie Claes heeft medicijn tegen corona

0
Virginie Claes heeft medicijn tegen corona
Foto: DPG Media

Virginie Claes meent dat er reeds een goed medicijn bestaat tegen het coronavirus. “Er wordt heel veel gesproken over corona, maar ik heb nog nooit een politicus of viroloog horen zeggen: sport meer en eet gezond,” klinkt het streng bij de voormalige Miss België in Story.

“Wereldwijd sterven er meer mensen aan overgewicht dan aan corona. Ik zeg niet dat gezond leven je tegen corona zal beschermen, maar ik geloof wel in het boosten van je immuniteit. Dat kan heel makkelijk met de juiste voeding, sport en vitamines,” aldus Virginie Claes.

De ex-Miss België neemt al enkele jaren supplementen en mineralen die ze ook aan haar kinderen geeft en geeft toe dat ze door de Covid-pandemie daar nog meer mee aan de slag is gegaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven