Gers Pardoel: “ik schaamde mij daarvoor”

0
Gers Pardoel: “ik schaamde mij daarvoor”
Foto: Photo News

Gers Pardoel beleefde in 2015 een heel moeilijke periode waarin de zanger worstelde met een zware depressie. De zanger heeft op zijn nieuwe album “2020” een nummer geschreven over die periode en in Dag Allemaal geeft de Nederlander toe dat hij beroep deed op een psycholoog.

Gers Pardoel begrijpt niet dat mensen daar niet over durven praten. Al moet hij toegeven dat hij er zich in het begin ook voor schaamde. “Ik schaamde me er zelf ook voor. ‘O wat erg, straks denkt de buitenwereld dat ik gek ben!’ Ik bén ook gek. Wij zijn allemaal gek. Alleen weten we het niet allemaal,” klinkt het bij Gers Pardoel in het weekblad.

Maar naar de psycholoog gaan wil niet zeggen dat je gek bent, wil Gers Pardoel toch onderstrepen. “Ik kijk er nu anders tegenaan. Als je je knie stoot, ga je toch ook naar de dokter?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven